Гоцев: Битката с Шевадзуцкий е рискована за Кубрат Пулев, но той се наслаждава на предизвикателството


Гоцев: Битката с Шевадзуцкий е рискована за Кубрат Пулев, но той се наслаждава на предизвикателството
Снимка: БГНЕС

2821 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, коментира битката на българина с украинеца Игор Шевадзуцкий, която ще се проведе на 30 март. Шевадзуцкий заменя контузения Махмуд Чар, който трябваше да се бие с Кобрата в София.

"Разочаровани сме", призна той

"След дългоочакваното ни завръщане в родината ни България се изправихме срещу сериозно предизвикателство заради контузията на Чар. Въпреки че сме разочаровани, ние сме планирали страхотна вечер на бокс и забавление за България, така че шоуто трябва да продължи", започна Гоцев, цитиран от fightnews.com.

Промоутърът на Кобрата призна: Разочаровани сме заради Чар

"Братът на Кубрат, Тервел, бивш бронзов медалист на олимпийски игри, ще се бие с Роли Ламбърт Фогоум в ъндъркарта", допълни той и заговори за Шевадзуцкий.

"Битката с Шевадзуцкий е рискована за Кубрат"

"Той е силен и издръжлив боксьор с тежки удари. Няма какво да губи, но може да спечели всичко. Шевадзуцкий нокаутира последния си съперник миналия месец и е в страхотна форма. Беше на тренировка, когато му се обадихме. Той нито за секунда не се поколеба да се възползва от тази чудесна възможност", каза промоутърът.

"Игор притежава стил с движение напред и способност да нокаутира с две ръце. Това е рискована битка за Кубрат, но той се наслаждава на предизвикателството и иска неговите фенове и феновете на бокса по света да видят конкурентна битка", завърши Гоцев. Повече за съперника на Пулев можете да научите в линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички