Гледай Канело Алварес срещу Калъм Смит - ето как


Гледай Канело Алварес срещу Калъм Смит - ето как
Снимка: Getty Images/Gulliver

5099 0

След броени часове ще се проведе ще се проведе голямата битка за поясите на WBA и WBC в супер средна категория. Мексиканската звезда Саул Канело Алварес ще се изправи срещу Калъм Смит в категорията до 76,2 кг в Alamodome в Сан Антонио.

И двамата бойци спряха кантара на 76,2 кг. преди двубоя.  Смит е непобеден, с 19 нокаута при 27 победи, като има голямо предимство в ръста пред Канело - 190 см срещу 173 см.

30-годишният Канело не се е бил от ноември 2019 година, когато нокаутира Сергей Ковальов и дълго време заради пандемията не успяваше да си намери съперник. Това бе 36-и нокаут за мексиканеца от общо 53 победи. Канело има две равенства и едно-единствено поражение - от Флойд Мейуедър

Всеки, който се интересува от битката, може да я гледа в стрийминг приложението DAZN (регистрирай се в DAZN тук). Въпреки че в редица страни месечната такса възлиза на над 15-20 долара, то в България можете да се сдобиете с месечен абонамент срещу едва 2.99 лева на месец (повече подробности за приложението вижте в нашето ревю на DAZN). 

Мачът се очаква в неделя рано сутринта около 06:00 часа българско време. В DAZN ще може да гледате и повторение на двубоя в удобно за вас време.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички