Гледай Дерек Чисора срещу Джоузеф Паркър - ето как


Гледай Дерек Чисора срещу Джоузеф Паркър - ето как
Снимка: Getty Images/Gulliver

2494 0

Бившият световен шампион в тежка категория Джоузеф Паркър се изправя срещу Дерек Чисора във вълнуващ сблъсък за вакантната междуконтинентална титла на Световната боксова организация (WBO). Поясът остана без притежател след като през октомври 2020 г. Чисора загуби от Олександър Усик. Паркър беше световен шампион по версията на WBO преди да загуби титлата от Антъни Джошуа през март 2018 г.

Сблъсъкът ще се проведе в Манчестър на "AO Арена" и се очаква да започне след 21 ч. българско време. Зрелището, което и двамата гарантират, ще бъде излъчено в България, но единствено на стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация).

Началото на галавечерта е 21:00 часа българско време!

Как да се регистрираме в DAZN? 

За да гледате мача, се нуждаете от регистрация, която отнема не повече от 2-3 минути. За да се абонирате, трябва да влезете в сайта на DAZN (линк за dazn.com). След като го направите, на главната страница ще видите в жълто "Sign up now". Кликнете на бутона и ще бъдете отведени в нова страница за регистрация. 

ВАЖНО: В момента сайтът не се предлага на български език, така че можете да използвате опцията "Google translate", която предлага браузъра "Chrome". 

Сумата за едномесечен абонамент е 2.99 лева! 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички