Фюри за мача в "Арена Армеец": Публиката не ме притеснява


Фюри за мача в "Арена Армеец": Публиката не ме притеснява
Снимка: БГНЕС

3981 0

Британецът Хюи Фюри, който ще бъде опонент на Кубрат Пулев след по-малко от седмица в зала "Арена Армеец", сподели в предаването "Тази сутрин", че не се притеснява от публиката, която се очаква да проследи мача между двамата на живо.

"Много се радвам, че съм в България. Нямам търпение за мача. На ринга ще сме само аз и Пулев. Не мисля за загубата. Публиката не ме притеснява, даже ме мотивира, че ще се бием в България", сподели Фюри преди големия сблъсък.

"Пулев никога не се е бил с човек като мен. Аз съм различен тип боксьор", каза британецът, като отново демонстрира високо самочувствие и желание да победи Кобрата. Фюри гостува със своя баща и треньор Питър, който сподели, че неговият син и Пулев имат общи черти, защото са се изправяли срещу сходни съперници.

Хюи отново заговори за изтощителния тренировъчен план, на който е бил подложен през последните три месеца специално за мача с Кобрата. Британецът сподели, че дори не е използвал телефона си, за да остане напълно фокусиран върху работата си.

Фюри пристигна в България вчера, а на летището определи Кобрата като "остаряващ". Какво още каза - може да прочетете в този материал. Всички новини около мега сблъсъка на 27 октомври може да следите на SportLive.bg

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички