Фюри кацна на летище София и нарече Кобрата "остаряващ"


Фюри кацна на летище София и нарече Кобрата "остаряващ"
Снимка: БГНЕС

1670 0

Британецът Хюи Фюри пристигна на летище София точно седмица преди големия сблъсък в зала "Арена Армеец" срещу Кубрат Пулев. Двамата ще се изправят в битка за определяне на официален претендент на IBF, чието притежание е на Антъни Джошуа.

Фюри за пореден път демонстрира самоувереност в способностите си и това, че ще победи Кобрата. Той направи интересно изявление, в което отново подчерта, че е провел много добра подготовка, а освен това нарече Пулев "остаряващ".

"Направих много добра подготовка и се намирам в най-добрата форма в живота си. Сигурен съм, че ще сляза като победител от ринга. Опитът е голямото предимство на Пулев, моето обаче е младостта. Той вече остарява", сподели британецът.

Фюри пристигна в България със своя щаб по-рано, за да посети през следващите дни Пловдив, където ще проведе открита тренировка в залата на боксов клуб "Юнайтед спортс" към спортното училище "Васил Левски".

През идния вторник предстои и открито занимание в София, на което ще присъства и Кубрат Пулев. Всички новини около предстоящия двубой в "Арена Армеец" може да следите на SportLive.bg

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички