Фюри: Уайлдър ще бъде много по-опасен в третия двубой


Фюри: Уайлдър ще бъде много по-опасен в третия двубой
Снимка: Guliver/GettyImages

1198 0

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър сътвотиха истинско зрелище в първите си два мача за титлата на WBC в тежка категория, като вече се готви и трети двубой, в който британецът да защити колана си. Фюри е сигурен, че в него съперникът му ще бъде по-опасен отвсякога.

"Приемам всеки двубой много, много сериозно. Дионтей Уайлдър е сериозен, сериозен съперник и той много сериозно ще се подготви в тренировъчния си лагер. Знам, че повече от всичко на света ще иска да спечели третия двубой, защото никога досега не е губил. Сега е неговото време да докаже, че може да се върне и да стане двукратен световен шампион в тежка категория", заяви Фюри. 

"Той ще бъде по-опасен в този двубой, откогато и да е било. Необходимо му е да пласира само един точен удар и всичко приключва, както го видяхме да прави 40 пъти. Никога, никога, никога не трябва да отписвате някого. Научих този житейски урок по време на целия си живот и през кариерата ми. Отписван съм във всяка битка, но винаги побеждавам", допълни още той.  А с кои 9-има бойци той иска да се боксира след третия мач с Уайлдър вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички