Гоцев: Скоро хората ще мислят 2 пъти, преди да правят бизнес с Хърн


Гоцев: Скоро хората ще мислят 2 пъти, преди да правят бизнес с Хърн
Снимка: БГНЕС

1266 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев нападна промоутъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заради това, че продължава да бави организирането на мача между двамата бойци. Той разкритикува Хърн и за това, че настоява двубоят да е в 'задния двор" на Джошуа и задължително да е пред публика.

"Джошуа трябва да се върне у дома, където усеща подкрепата на тълпата и феновете, обича да е своя home sweet home. И ние се съгласихме да му го дадем, нищо че отнема твърде много време. Еди е известен с това, че казва едно, а прави друго. Той трябва да организира мислите и формата си да прави договори и да се занимава с хора, защото в дългосрочен план това ще създаде много враждебност и хората ще мислят два пъти, преди да правят бизнес с Еди. Той не се изявява като човек, който изпълнява обещанията си", коментира Гоцев, цитиран от "The Sun".

"Ние сме щастливи с това, съгласихме се да отидем във Великобритания и в задния двор на Ей Джей, да отидем в Северен Лондон и да спечелим титлата. Защото това правят воините. Те завладяват и това предстои да направим, да завладеем Ей Джей в родината му. Съгласни сме на всички условия", продължи той.

"Трябва да се отворят границите, така че чакаме Еди да има публика на стадиона, което аз разбирам - това е бизнес, имаме нужда от публиката. Те се фокусират твърде много върху онези големи хонорари и голямата картина, но познайте какво, голямата картина в момента е Кубрат Пулев. Именно върху това трябва да се съсредоточат. И той ще даде на Ей Джей битката на живота му. Пулев ще го извади от конкуренцията, когато го нокаутира", завърши Гоцев. А какъв срок даде Пулев на Джошуа и Хърн вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички