Ще гледаме третия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър на Коледа?


Ще гледаме третия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър на Коледа?
Снимка: Guliver/GettyImages

2476 0

Третият мач между световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри и предишния носител на пояса на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър може да се проведе в деня след Коледа в Австралия, това пишат местните медии.

След равенство в първия двубой през 2018, Фюри нанесе първа загуба в кариерата на американеца през февруари, а спорът между двамата ще приключи с трети двубой в края на тази година. Заради пандемията от COVID-19 и множеството ограничения, свързани с нея, датата и мястото на провеждане на третия мач остават неясно, но според информацията към момента фаворит за домакин е австралийският град Сидни.

Идеята на организаторите е мачът да се проведе в ранния следобед местно време на 26 декември, което означава, че зрителите в Америка ще могат да гледат сблъсъка в Коледната вечер, а това ще доведе до огромен зрителски интерес. Това разкри австралийският боксов промоутър Дийн Лонерган, който уточни, че британските фенове ще гледат мача около 2:30 часа сутринта на 26 декември.

Промоутърът на Фюри Боб Арън вече е работил с Лонерган по организирането на мачове в Австралия с участието на именити боксьори, включително и двубоят на бившия световен шампион Мани Пакиао с Джеф Хорн в Бризбейн през 2017. А с кои 9-има бойци той иска да се боксира след третия мач с Уайлдър вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички