Фюри: Третият мач с Уайлдър няма да се състои


Фюри: Третият мач с Уайлдър няма да се състои
Снимка: Getty Images/Guliver

1419 0

Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри разочарова феновете на бокса, като обяви, че няма да се бие с Дионтей Уайлдър за трети път. Фюри заяви, че е решил да откаже мача, тъй като организаторите така и не успяха да намерят подходяща дата до края на годината, като срещата вече бе отлагана няколко пъти.

"Аз вече веднъж се съгласих да се бия с Уайлдър на 19 декември, но след това те отново решиха да преместят мача, вече за следващата 2021 година. Тренирах по специална програма и в момента се намирам в пълна готовност. Така че край с мен. Няма да се бия тогава. Длъжен съм да гледам напред", заяви боксьорът. Той допълни, че има вероятност до края на годината да се организира двубой във Великобритания.

Първоначално Фюри и Уайлдър трябваше да излязат един срещу друг на ринга на 18 юли. Заради пандемията от коронавирус обаче битката бе насрочена за 19 декември. Сега, по думите на британеца, мачът е бил преместен за 2021 година. По-рано се появи информация, че Уайлдър е контузен и дори не води пълноценна подготовка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички