Фюри: След мача Уайлдър ще е като размазан от камион


Фюри: След мача Уайлдър ще е като размазан от камион
Снимка: Getty Images

2718 0

Британският боксьор Тайсън Фюри се закани да прати в болница своя съперник тази нощ на ринга Дионтей Уайлдър. Двамата се изправят един срещу друг за трети път в битка за световната титла в тежка категория на Световния боксов съвет. Запитан какво е значението на този двубой, Фюри заяви:

„Означава тотално унищожение за него. Пълно разрушение. Това означава за мен – 125 кг – ще го пратя в Кралската болница на Единбург, не се притеснявайте за това. Как ще протече мачът? С него сериозно наранен на пода, размазан на парчета, сякаш е бил прегазен от камион. Последният път се оплака, че е имал счупен череп и контузена ръка. Е, нямам търпение за събота вечер. Наистина ще го нараня сериозно. Ще бъде неразпознаваем след мача“.

Двамата бяха раздалечени от охраната, след като Циганският крал заплаши съперника си с побой и го засипа с обиди. Заради това, че британецът не си свали фланелката по време на кантара пък от антуража на Уайлдър се чу подвикване: „Дебел си, пич!“

Фюри коментира и решението на "Бронзовия бомбардировач" да смени треньорите си след загубата от него през миналия февруари. Американецът сега е трениран от бившия боксьор в тежка категория Малик Скот, който бе нокаутиран от Уайлдър в първи рунд през 2014. „Това е още един загубеняк, който тренира друг загубеняк как да удря. И двамата са нещастници. И двамата не струват и една наденичка“. А ето и какви ще са хонорарите в този сблъсък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички