ВИДЕО: Фюри и Уайлдър пак си скочиха, едвам ги разтърваха


ВИДЕО: Фюри и Уайлдър пак си скочиха, едвам ги разтърваха
Снимка: Getty Images/Gulliver

2033 0

Световният шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уалйдър и претедентът за неговия пояс Тайсън Фюри отново си скочиха на бой. Това се случи на заключителната пресконференция преди мача в Лос Анджелис. Разменяйки си остри думи, страстите между боксьорите се нажежиха до червено и те си скочиха, като за да ги разтърват се включиха хора и от двата отбора.

Вчера британецът заяви, че няма как да загуби срещу Уайлдър, след като се е справил с проблеми като наркоманията и алкохолната зависимост, а също и с депресията. Фюри нападна своя бъдещ противник с думите: "Ти съвсем не си Кличко. Ти си лузър. Кличко беше световен шампион с 25 защити. Ти не можеш да се справиш с мен, защото си побеждавал само свалени пилоти!", атакува бившият световен шампион.

ФЮРИ: НЯМА ПО-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТОВА ДА ИЗБИЯ ЗЪБИТЕ НА УАЙЛДЪР

Припомняме, че и предишната пресконференция между двамата завърши по същия начин. Уайлдър се изправя срещу Фюри на 1 декември. Всичко най-интересно около мача следете в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички