Фюри: Никой голям боксьор от миналото не би ме победил, нито Али, нито Тайсън


Фюри: Никой голям боксьор от миналото не би ме победил, нито Али, нито Тайсън
Снимка: Getty Images/Guliver

1639 0

Световният шампион на WBC в тежка категория - Тайсън Фюри, заяви, че никой от известните представители на категорията в миналото не би имал шанса да го победи на ринга. Нито Майк Тайсън, нито Мохамед Али, нито друг от славните боксьори в миналото.

"Нито един от най-добрите в тежка категория в историята не би ме победил. Нито Тайсън, нито Али, нито Форман. Ще кажа същото за Джо Луис, Ленъкс Люис, Кен Нортън. Роки Марчиано, Флойд Патърсън. Джин Тъни, Джон Съливан. Първо, аз съм твърде голям. Второ, твърде съм добър. Трето, аз съм твърде разнообразен", заяви британецът, цитиран от "Boxing Scene".

В последния си мач към този момент - през февруари 2020 година, Фюри нокаутира американеца Дионтей Уайлдър и му отне титлата на WBC. Наскоро той се договори с Антъни Джошуа за два мача догодина. В тях двамата искат да се бият за обединяването на всички значими титли в категорията. А за какви хонорари ще се бият двамата британци вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички