Фюри към Джошуа и Уайлдър: Ще ви назнача да чистите кучешките л*йна


Фюри към Джошуа и Уайлдър: Ще ви назнача да чистите кучешките л*йна
Снимка: Guliver/GettyImages

2676 0

Британският боксьор Тайсън Фюри отправи остри реплики в свой стил срещу двамата си големи опоненти на ринга в последните години - Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа. Фюри за пореден път показа, че притежава пиперлив език, като нарече Уайлдър "скитник", а Джошуа - "безполезник".

"Дионтей е никой, нека си го кажем. Той беше никой преди да се бие с мен, загуби от мен, все още е никой. Нямам интерес да говоря за този скитник. Голям безполезник, това е той. Джошуа е дори по-голям безполезник. Мога да ви кажа какво мога да направя с тях двамата - мога да им дам работа да ми носят обувките и чантите", заяви Фюри.

"Нека си го кажем - те не са от най-умните на света. Така че ще им дам работа, когато са похарчили всичките си пари, защото това предстои. Когато са разорени, ще ви назнача, момчета, не се притеснявайте. Ще ви взема, може да почиствате колата. Да ми носите чантите, да чистите басейна ми, да храните животните и да събирате кучешките л*йна. Защото само затова ще сте добри рано или късно", добави още британецът.

Междувременно в Румъния са на мнение, че реферът на мача Кубрат Пулев - Богдан Дину е ощетил техния боксьор (подробности четете тук).

 

 

"Дионтей е никой, нека си го кажем. Той беше никой преди да се бие с мен, загуби от мен, все още е никой. Нямам интерес да говоря за този скитник. Голям безполезник, това е той. (Джошуа) е дори по-голям безполезник. Мога да ви кажа какво мога да направя с тях двамата, мога да им дам работа да ми носят обувките и чантите."
"Така че когато много скоро ги разкрият, когато се бият помежду си и когато загубят и кариерите им са приключили, могат да дойдат при "Циганския крал" и ще ги назнача."
"Защото нека си го кажем, те не са от най-умните на света. Така че ще им дам работа, когато са похарчили всичките си пари, защото това предстои. Когато са разорени, ще ви назнача, момчета, не се притеснявайте. Ще ви взема, може да почиствате колата. Да ми носите чантите, да чистите басейна ми, да храните животните и да събирате кучешките л**на. Защото само затова ще сте добри рано или късно.""Дионтей е никой, нека си го кажем. Той беше никой преди да се бие с мен, загуби от мен, все още е никой. Нямам интерес да говоря за този скитник. Голям безполезник, това е той. (Джошуа) е дори по-голям безполезник. Мога да ви кажа какво мога да направя с тях двамата, мога да им дам работа да ми носят обувките и чантите."

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички