В Румъния: Реферът ощети Богдан Дину, "Top Rank" повлия на мача !


В Румъния: Реферът ощети Богдан Дину, "Top Rank" повлия на мача !
Снимка: принтскрийн

4984 0

В Румъния се оплакаха, че боксьорът им Богдан Дину е бил ощетен в мача срещу българската звезда Кубрат Пулев. Сайтът sport.ro пише, че реферът на двубоя си е затворил очите за няколко удара на Кобрата във важен момент, обявявайки ги за "непреднамерени". Изданието смята, че позициите на промоутъра на Пулев - "Top Rank" в САЩ са допринесли за изхода от мача.

"Няколко удара не по правилата, които реферът счете за непреднамерени, но нещата не бяха такива. Всъщност, мачът беше организиран по такъв начин, че Пулев да получи титлата задължителен съперник на Антъни Джошуа", пише sport.ro.

"За 3 секунди Пулев прати 4 удара, от които 3 по врата, и говорим за "непреднамереност??? По-добре да говорим за това как галата беше организирана от "Топ Ранк". Удар във врата>рефер> Топ Ранк>Мач с Джошуа>милиони долари Разбрахте ли сега връзките? Жалко. Богдан игра добре и мачът беше равен, 57:57. Дину сключи договор с Пулев, но по-скоро Пулев, като спортист на Топ Ранк, трябваше да стане задължителен претендент за Джошуа. И стана", разсъждават още румънските колеги. Вижте в този материал по време на нокаута какви бяха съдийските отсъждания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички