Американският промоутър на Пулев: Мачът с Джошуа трябва да е още тази година!


Американският промоутър на Пулев: Мачът с Джошуа трябва да е още тази година!
Снимка: Gulliver/GettyImages

5219 0

След като Кубрат Пулев постигна зрелищна победа над Богдан Дину, на дневен ред са слуховете за това кога ще се изправи срещу Антъни Джошуа. Както е известно, българинът е официален претендент за колана на IBF и скоро трябва да се изправи срещу британеца, който в един от следващите си мачове ще има задължителна защита на титлата срещу Пулев.

Новият мениджър на Пулев - Боб Аръм, е категоричен, че е в интерес на бокса в най-скоро време Кобрата да се изправи срещу Джошуа. Това може и да се случи до края на годината, по негови думи.

"Джошуа има мач на 1-и юни, така че трудно ще стане следващият мач на Кубрат да е срещу него. Целта ни е Пулев да има още един двубой преди да започнем преговори с Джошуа за мач в края на годината. Но определено искаме да се изправим срещу него през 2019 година", сподели Аръм след успеха на Пулев. 

Ще си сътрудничим, защото подобен двубой ще е добър за световния бокс. Няма да извиваме ръцете на Еди Хърн. Няма да наддаваме за права върху двубоя, а предпочитам да седнем заедно и да се разберем как да процедираме. Като джентълмени", допълни Боб Аръм. Междувременно по време на мача българинът получи тежка аркада над лявото око (вижте от колко шева се нуждаеше Кубрат Пулев в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички