Фюри изригна: Няма да чакам Усик, ще ви кажа с кого ще се бия следващата седмица


Фюри изригна: Няма да чакам Усик, ще ви кажа с кого ще се бия следващата седмица
Снимка: GettyImages

4143 0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри обяви, че още следващата седмица ще обяви кой ще бъде следващият му съперник и има голяма вероятност това да не е другият първенец в тежката категория Олександър Усик.

След втората поредна победа на Усик над Антъни Джошуа усилено се заговори, че украинецът ще се изправи срещу Фюри в мач за обединение на титлите, но преди няколко дни Усик заяви, че ще има нужда от поне два месеца за възстановяване и няма как да се бие до края на тази година.

"Изведнъж Олександър Усик казва, че няма да се боксира повече тази година. Аз няма да чакам никого, ще обявя следващата седмица с кого ще се бия", каза Циганския крал.

"Към момента аз съм световният шампион и в следващите две години ще трябва да се погрижа за доста мачове", допълни британецът, който периодично обявява своето оттегляне от спорта, макар че никой не приема сериозно думите му.

"Няма как да се бия с Фюри тази година, това е сигурно", каза наскоро Усик. "Напълно здрав съм и нямам контузии, но някои стари болежки се обадиха и трябва да се погрижа за тях. Ще имам нужда от около два месеца за възстановяване", каза още украинецът.

Още новини за бокс четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички