Фюри, бейби, пак ли излъга всички?


Фюри, бейби, пак ли излъга всички?
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2344 0

От знаменитата реплика на Антъни Джошуа "Фюри, бейби, къде си?", изречена след победата на британеца над Владимир Кличко през април, цял свят очаква да разбере ще има ли скоро двубой между настоящия шампион и Тайсън. Както е известно, последната битка на Фюри беше през 2015 година, когато изненадващо победи украинеца, нанасяйки му първо поражение от 8 години.

Последваха черни месеци за шампиона, който дори беше хванат с кокаин и се отказа от бокса. След срещата на Кличко срещу Джошуа обаче Фюри обяви, че ще се завърне и иска да се бие именно срещу Антнъни. Стигна се до там, че той дори обяви, че вече работи по завръщането си с мач през лятото, но това се оказаха просто големи думи.

Шумотевицата около неговото име вече не е толкова голяма, а и самият той вече не звучи като човек, който е готов да премине през цялата подготовка, за да се завърне в бокса.

"Моето време беше преди две години. Ако ще се завръщам, ще го обявя. Ако не, просто извинявайте. За да го сторя, трябва наистина да го желая и да го искам. Може да стана вторият шампион в историята на тежка категория, който се оттегля непобеден след Роки Марчиано. Обединих титлите и се справих с човек, когото смятаха за непобедим. Дали трябва да правя още нещо?", каза Фюри, поставяйки отново бъдещето си под въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички