Еди Хърн посочи кое е най-трудното нещо за Джошуа в подготовката му за следващия мач


Еди Хърн посочи кое е най-трудното нещо за Джошуа в подготовката му за следващия мач
Снимка: Getty Images/Guliver

2672 0

Промоутърът на световният шампион на IBF, IBO, WBAи WBO в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, призна, че е  "невъзможно“ да намерят боксьори с физическите качества на Джарел Милър. Джошуа ще защитава четирите си титли срещу Милър на 1 юни в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

"Истината е, че няма друг толкова едър боксьор. Трудно е да намерим подходящи спаринг партньори, които да наподобяват Милър. Заедно с Роб МакКракър и Ей Джей подбираме спаринг партньорите, но не е никак лесно да намериш някой, който тежи 140 килограма, има бързи ръце, пресира и не се изморява лесно. В действителност е невъзможно да се имитира Джарел Милър, но ще пробваме да се доближим максимално", сподели Хърн.

"Това не означава, че момчетата, на които сме се спрели няма да свършат добра работа. Джошуа е фокусиран и знае какво да прави. През следващите 3-4 седмици ще продължи с подготовката в Шефилд, после тръгва за Флорида. Убеден съм, че ще видите едно от най-добрите представяния на Антъни Джошуа в тази битка".

А какво иска световният шампион и срещу кого иска да се изправи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички