Джошуа: Готов съм на всичко за мач с Уайлдър, ще го изчакам да се бие с Фюри


Джошуа: Готов съм на всичко за мач с Уайлдър, ще го изчакам да се бие с Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

2403 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа подчерта, че е готов на всичко, за да се изправи срещу американеца Дионтей Уайлдър. Британецът е склонен да направи компромиси и дори сподели, че ще изчака реванша между Тайсън Фюри и Уайлдър преди да подновят преговорите за мач помежду им.

"Много искам този бой. Готови сме да направим разумни компромиси, за да има подобен мач. Сега чакаме двубоя му с Тайсън Фюри, за да подновим преговорите. Скоро ще направим предложение, което със сигурност ще ги заинтересува", сподели британецът.

Ако в договора има клауза за реванш, за мен ще е много важно едната от срещите, ако може първата, да бъде в моята родина", подчерта Джошуа. Следващият мач на британеца се очаква да се състои на 13 април, но неговият опонент все още не е изяснен. Джошуа иска да прибере и четвъртия най-ценен пояс в тежка категория, който е притежание именно на Уайлдър.

Междувременно промоутърът на Джошуа, Еди Хърн, разкри, че Дионтей Уайлдър дори не отговаря на обажданията им. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички