Боят Пулев-Букър е бил заплашен от прекратяване заради неактивност


Боят Пулев-Букър е бил заплашен от прекратяване заради неактивност
Снимка: БГНЕС

20090 0

Боят между Кубрат Пулев и Райдъл Букър тази сутрин (българско време) в САЩ е бил толкова бавен, че е имало вероятност той да бъде спрян. Наложило се е треньорът на американеца - Джими Пол, да напомни на боксьора си, че трябва да направи повече, в противен случай двубоят ще бъде прекъснат. Българинът също на моменти не е бил достатъчно активен.

Това съобщи германското издание boxen.de, според което призивите си към Букър треньорът му е отправял многократно през втората половина на мача. Както е известно, двубоят бе спечелен от Пулев с единодушно съдийско решение.

"Особено в ранните етапи на битката срещу Букър, Пулев беше твърде летаргичен. Едва в четвърти рунд той започна да натиска противника си. Но двубоят се влачеше през рундовете, Пулев бе твърде неактивен и невъобразим, Букър нямаше истинско предизвикателство", пише германското боксово издание.

"Така Пулев остава сигурен претендент за титлата на IBF, но ако представянето му в този двубой се вземе за еталон, 38-годишният българин няма дори най-малък шанс срещу Антъни Джошуа или Анди Руис", заключава boxen.de. Кобрата бе критикуван и от феновете в Туитър. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички