Еди Хърн обяви: Боят между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри е готов


Еди Хърн обяви: Боят между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри е готов
Снимка: Getty Images/Guliver

1146 0

Един Хърн, който е промоутър на световния шампион по бокс в тежка категория във версиите WBO, WBA, и IBF Антъни Джошуа, заяви днес, че всичко около предстоящата битка с Тайсън Фюри е готово и двете страни вече са подписали договор:

"Боят е готов, това е така. Скоро ние ще разкрием всички подробности. Много хора смятат, че ние може да го обявим още в събота. Възможно е. Всичко е готово: Фюри е съгласен, Джошуа също. Контрактът е подписан, ние сме определили всичко. Но това са големи пари, и, за съжаление, аз не мога просто да посъветвам юристите да потърпят".

"Не трябва също да се забравя, че нас ни се противопоставя и пандемията. Всички детайли ние ги обсъдихме миналата седмица. Повярвайте ми, да се организира събитие на такова ниво, бе изключително сложно", призна Еди Хърн в интервю пред "FightHub TV".

Зрелищният мач между Джошуа и Фюри трябва да се състои през идното лято, вероятно през месец август, а според различни информации, двамата могат си поделят по 75 милиона долара от битката!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички