Антъни Джошуа: Тайсън Фюри мечтае да има моето тяло


Антъни Джошуа: Тайсън Фюри мечтае да има моето тяло
Снимка: Getty Images/Guliver

1144 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа отговори на нападките на сънародника си Тайсън Фюри, който в последните дни отправи остри думи към потенциалния си бъдещ съперник на ринга. Двамата шампиони при най-тежките продължават да преговарят за реализирането на мач помежду си, който ще обедини поясите в категорията, като междувременно Фюри не спира да атакува опонента си.

Джошуа, който по-рядко прибягва до лични нападки, този път отговори на Циганския крал. "Той постоянно говори за тялото ми и че приличам на бодибилдър. Това е психологическа война. Той също иска да има плочки. Аз съм всичко, което Фюри иска да бъде. Той говори постоянно как пие бири и не му пука за външния му вид, но си мечтае да изглежда като мен", коментира Ей Джей.

"Причината той да се хвали, че пие по 12 бири на ден е защото знае, че няма как да прави това и да се бие срещу мен. Той се опитва да изкара предизвикателството от мача малко, което само показва колко сериозно е то. Той го знае", допълни Джошуа, който в последния си мач нокаутира Кубрат Пулев в края на миналата година.

Наскоро Фюри обяви, че е толкова уверен в успеха си над Джошуа, че ако не го е нокаутирал до края на третия рунд, ще хвърли бялата кърпа. В същото време неяснотите около потенциалния сблъсък продължават, като изглежда все по-малко вероятно двубоят да се състои в края на юли, както обяви Еди Хърн преди няколко седмици (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички