ВИДЕО: Тайсън Фюри се определи за най-великия в бокса, ето защо


ВИДЕО: Тайсън Фюри се определи за най-великия в бокса, ето защо
Снимка: Getty Images/Guliver

1707 0

Световният шампион в тежка категория на Световния боксов съвет Тайсън Фюри се определи като най-великия боксьор на всички времена. В интервю за YouTube канала The Schmo британецът заяви, че никога не е имало такъв като него в историята на бокса.

"Роки Марчиано, Майк Тайсън, Ленъкс Луис, Кличко, Уайлдър и който и да е - никой от тях никога не би могъл да се конкурира с мен. Причините за това са няколко. Първо, нито един в тежка категория не се движеше по ринга като мен. Второ, никой не е имал същия подход към бокса като мен. Трето, те никога не са имали трудова етика като моята. Четвърто, никой никога не би ме победил в която и да е ера. Знаеш ли защо? Никога не бих позволил това да се случи", каза британецът.

В момента Циганския крал се намира в Лас Вегас на тренировъчен лагер. Той беше помолен да коментира и предстоящите двубои с Антъни Джошуа. Фюри обаче отвърна, че това е дело на неговия промоутър Боб Аръм, който е легенда в занаята.

"Не знам нищо за мача. Знам само, че тренирам здраво, храня се добре и се забавлявам във Вегас. Няма да коментирам Джошуа, Уайлдър и всичко това. Имам промоурър, Боб Аръм. Той е един от най-добрите в играта. Така че за всички бизнес въпроси, които ти трябват - той е юрист, той е промоутър. Той е легенда. Моля, говори с Боб Аръм", добави Фюри.

Междувременно промоутърът на Джошуа Еди Хърн изрази оптимизъм за битката. Съобщаваше се, че Джошуа и Фюри са подписали договори за два двубоя, но все още няма никакви официални дата и място за сблъсъка. Спекулираше се, че това може да се осъществи в Саудитска Арабия през лятото.

32-годишният Фюри няма загуба в професионалната си кариера, като има едно равенство в срещата с Дионте Уайлдър през декември 2018 г. От 30 победи британецът е спечелил 21 с нокаут.

Повече за сблъсъка Джошуа - Фюри прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички