Еди Хърн нападна Тайсън Фюри: Трябва да победи Усик и Джошуа, за да се нарече велик


Еди Хърн нападна Тайсън Фюри: Трябва да победи Усик и Джошуа, за да се нарече велик
Снимка: Getty Images

1483 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, бе категоричен, че Тайсън Фюри трябва да победи както Ей Джей, така и Олександър Усик, ако иска да бъде смятан за велик боксьор.

"Тайсън Фюри се интересува само от едно нещо - парите. Не ми говорете за наследствo. Той победи Kличко и Уайлдър, да, това е факт. Той обаче трябва да победи Усик и Джошуа, за да се нарече велик. Тайсън иска да е такъв и да се нареди до имена като Али, Ленъкс Люис, Джо Фрейзър, но първо, трябва да победи Усик и Ей Джей", сподели  Еди Хърн пред Пиърс Морган.

Какво предстои за Фюри?

Циганския крал се готви да се бие с бившия носител на титлата на UFC Франсис Нгану на 29 октомври, след като сблъсъкът му с Олександър Усик отново беше отложен. Двойката трябваше да се бие, първо, през пролетта, а след това през лятото, но до сделка така и не се стигна.

Целият боксов свят трепне в очакване и желае да види дали ще се стигне до сблъсък на британските "титани" Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Вече близо година се говори за сблъсък от подобен магнитут, но в двата лагера продължава да има разминавания относно заплащането на боксьорите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Майк Тайсън разкри кой е боецът, който най-много се доближава до него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички