Еди Хърн посочи изненадващата причина Антъни Джошуа да хвърли коланите от ринга


Еди Хърн посочи изненадващата причина Антъни Джошуа да хвърли коланите от ринга
Снимка: Getty Images

3680 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обясни защо клиентът му хвърли от ринга два от коланите на Олександър Усик след мача между двамата миналия уикенд. Британецът отново загуби срещу шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO и в пристъп на ярост направи тази неспортменска постъпка.

Според Хърн Джошуа е бил разочарован от организациите в бокса, които дават коланите, и е искал да им го покаже с грозната си постъпка в Джеда, Саудитска Арабия.

"Антъни държеше коланите дълго време, но санкциониращите органи взеха много пари от него, принудиха го да направи много задължителни защити. Мисля, че той загуби вяра в системата. Мисля, че Джошуа вече не се интересува от битка за коланите. Той иска да се бие за забавление, да предизвика себе си", обясни промоутърът, цитиран от "Daily Mail".

"Джошуа искаше да стане абсолютен шампион, но до голяма степен това бе продиктувано от разочарование. Той напусна ринга, защото знаеше, че ще направи нещо глупаво. Но се убеди, че не може да го направи. Така Антъни се върна на ринга и държа реч, по време на която беше малко извън стихията си. Но това бяха чисти емоции, идваха от сърцето", допълни Хърн. А ето как Джошуа обясни бясното си поведение след поражението. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички