Джърмейн Франклин обясни защо едва не се сби с Джошуа след мача им


Джърмейн Франклин обясни защо едва не се сби с Джошуа след мача им
Снимка: Getty Images

7466 0

Съперникът на Антъни Джошуа на първи април - Джърмейн Франклин, разказа защо се е стигнало до спречкване между двамата след мача им. Както е известно, британецът победи по точки своя по-млад съперник от САЩ.

"Обменихме няколко думи, но всъщност аз опитах да стигна до неговия ъгъл, за да стисна ръцете на неговия отбор, но той се обърна и опита да го играе мачо и всичко това. В резултат всичко ескалира, но това е бокс. Тук всички сме готови за война", заяви Франклин, цитиран от "Boxing News 24".

"Не искам да говоря много за този инцидент, но всичко наистина можеше да прерасне в бой, защото мога да отстоявам себе си. Наистина се радвам, че ни разтърваха, преди това да се случи.

Първоначално не го чух, но Джошуа продължи да говори някакви глупости, придържайки се към думите, които разменихме по време на битката. След като разбрах какво ми казва, реагирах.

Мислех, че иска да направи това, което и аз - да благодари на моя екип, но се оказа, че не. Той продължи да говори глупости", каза още американският боксьор. След мача стана ясно, че Франклин е взел доста по-малък хонорар от Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички