Джърмейн Франклин: До мача с Дилиън Уайт карах 12-часови смени във фабрика


Джърмейн Франклин: До мача с Дилиън Уайт карах 12-часови смени във фабрика
Снимка: Getty Images

5460 0

Съперникът на Антъни Джошуа тази нощ - Джърмейн Франклин, разказа за това какво е правил в близкото минало. Преди да се изправи срещу Дилиън Уайт, 29-годишният американец е работил във фабрика и не е имал време да тренира.

"Работих във фабрика за мрежи. Нямах свободно време, защото смените във фабриката бяха по 12 часа. Нямах време да правя това и в същото време да тренирам, не се появявах във фитнеса изобщо, защото нищо не печелех от бокс и трябваше да работя и да се грижа за семейството си", разказа боксьорът, цитиран от "Sport bible".

"След като получихме битката с Дилиън Уайт, казах ясно на моите мениджъри и на всички останали, че в същия ден ще започна да тренирам. Тогава не бях в залата, имах неплатени сметки, деца. Опитвах се да намеря време да тренирам, но с тези 12-часови смени беше невъзможно", продължи американецът.

"Работех от седем вечерта до седем сутринта, след това излизах от работа и водех децата на училище. После отивах вкъщи, успявах малко да поспя и в три часа следобед взимах децата от училище", завършва разказът на Франклин. Историята на Джърмейн Франклин можете да научите тук.

Всичко най-интересно около Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин може да четете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички