AJ се развихри, Франклин едва оцеля под мощните удари на Джошуа (ВИДЕО)


AJ се развихри, Франклин едва оцеля под мощните удари на Джошуа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10478 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа се върна на победния път в бокса, след като пречупи американеца Джърмейн Франклин. До победата се стигна, след като се изиграха всички 12 рунда, а очакванията за бърза победа не се оправдаха.

Срещата започна по-скоро опознавателна, но от 4-ти рунд Джошуа вдигна оборотите и нанесе по-тежки удари. Той все по-често започна да пробива защитата на американеца, който прибегна до 5 клинча, за да се опази.

Осмият рунд се оказа доста ключов в двубоя. В него AJ бързо вкара страхотен десен прав в главата на Франклин, който се залюля, но не падна. Съдията дори спря за малко двубоя, а американецът след това успяваше единствено да потърси клинчове. За съжаление на Джошуа опитите му да завърши двубоя в този рунд не съумяха.

AJ така и не успя да стигне до мечтания нокаут, въпреки че усилено се опитваше да го постигне. Десетият рунд показа много екшън на феновете, като Джошуа в началото нанесе няколко много мощни удара, но отново не "свали" съперника си, което се запази до края на двубоя.

Всичко най-интересно след битката Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички