Джошуа съжали за Кобрата: Имаше нещо специално в Пулев, което ме накара да...


Джошуа съжали за Кобрата: Имаше нещо специално в Пулев, което ме накара да...
Снимка: Gulliver/GettyImages

6458 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се изказа изключително ласкаво за Кубрат Пулев. Въпреки че го атакува за това, че се е отказал от двубоя за световната титла, британският боксьор сподели, че разбира решението на българина и дори го назова "специален" боксьор.

"Бях малко объркан, когато разбрах за контузията на Пулев. Знаете, че когато си боец, си казваш: "Ще се бия с една ръка, с едно око, с един крак"... Не очаквах Пулев да се откаже от възможността да се бие срещу мен. Но също така разбирам, че той искаше да е на 100% за нашия двубой", коментира Антъни Джошуа пред ESPN.

"В момента има много наука в спорта, така че по всяка вероятност е получил съвет от лекарите да не се бие, така че го разбирам. Жалко е, че няма да се бия срещу него, защото имаше нещо специално в Пулев и просто исках да покажа превъзходството си над него", допълни световният шампион.

Британецът все пак може и да се изправи срещу Кубрат Пулев в срок от 9 до 15 месеца, но всичко зависи от преговорите между двата лагера. В събота на "Принсипалити" в Кардиф вместо Кобрата, на ринга ще се качи Карлос Такам, като може да следите Джошуа - Такам НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички