Къде да гледаме боксовия спектакъл Антъни Джошуа - Карлос Такам в Кардиф?


Къде да гледаме боксовия спектакъл Антъни Джошуа - Карлос Такам в Кардиф?
Снимка: Guliver/GettyImages

18861 0

На 28-и октомври (събота) Антъни Джошуа ще изиграе първия си двубой от легендарния сблъсък срещу Владимир Кличко през април. Тогава на стадион "Уембли" той хвърли бомбата, нокаутирайки украинеца в 11-ия рунд. Това му спечели прозвището "хегемон в тежка категория" и сега той ще защитава титлите си на WBA и IBF срещу Карлос Такам.

Камерунецът замени в последния момент Кубрат Пулев, който се отказа поради контузия. Така българинът изпуска (засега) шанса си да се бие за титлата, докато Такам за пръв път ще се изправи в толкова голям двубой. Битката е на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф, като над 75 хиляди души ще дерат гърла в полза на английския си любимец.

Двубоят приковава вниманието на милиони по цял свят, а срещата ще бъде предавана и в българския ефир. "Диема Спорт 2" започва излъчването на мачовете от боксовата гала-вечер в 21:45 часа българско време, след като правата за излъчване бяха договорени, когато се очакваше на ринга да е Кубрат Пулев.

Тези от вас, които нямат възможност да гледат по телевизията, могат да следят битката Антъни Джошуа - Карлос Такам НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички