Еди Хърн загатна къде ще е мачът между Джошуа и Пулев


Еди Хърн загатна къде ще е мачът между Джошуа и Пулев
Снимка: Gulliver/GettyImages

2225 0

Агентът на световния шампион по бокс Антъни Джошуа Еди Хърн загатна, че евентуална битка с Кубрат Пулев в следващите месеци ще бъде отново направена в Кардиф. Двамата трябваше да се боксират днес, но контузия спря българина от участие в мача, а неговото място се зае от Карлос Такам.

Хърн разкри, че в следващите си мачове клиентът му по всяка вероятност ще се бие само в Кардиф, където съоражението за 74 500 души има покрив и може да приеме подобна среща във всеки един сезон от годината. Това означава, че ако в следващите месеци се стигне до битка между Джошуа и Пулев, почти сигурно тя ще е на стадиона в Кардиф.

"През зимата единствената опция пред нас е да се направи мач на "Принсипалити Стейдиъм" и се надявам да има много мачове тук за напред. Много е важно, че има покрив. На мача с Кличко играхме на "Уембли", което бе рисковано, тъй като никога не знаеш какво ще е времето.

В Кардиф не трябва да се притесняваме от това, защото има покрив и можем да съберем толкова много хора тук", сподели Хърн.

Мегасблъсъкът е тази вечер на стадион "Принсипалити" в Кардиф. Следете срещата Антъни Джошуа - Карлос Такам НА ЖИВО В Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички