Антъни Джошуа се присмя на Кубрат Пулев с тежка словесна канонада


Антъни Джошуа се присмя на Кубрат Пулев с тежка словесна канонада
Снимка: Gulliver/GettyImages

4222 0

Антъни Джошуа изобщо не е доволен от факта, че Кубрат Пулев се е отказал от двубоя между двамата за световната титла, който трябвае да се проведе през следващата седмица. Британският боксьор се присмя на факта, че Кобрата се е отказал заради контузия и сподели, че е играл с редица контузии, дори в мача срещу Владимир Кличко, който спечели след нокаут.

"Ако знаехте моите контузии по време на тренировъчните лагери… Имах треска, когато излязох на ринга срещу Доминик Брийзъл, а рамото ми беше наранено по време на лагера. На боксьорите се случва често, натоварването е голямо. Две седмици преди мача с Кличко трябваше да ходя при тайландски масажист, като там получих нова травма - крампа на гърба, защото прекалено много ме разтегна. Кълна се, че след това вървях прегърбен на две. Но продължаваме, въпреки всичките травми и контузии. Срещу Майкъл Спрот пък имах фрактура на гърба, но пак не съм се оплаквал", категоричен беше Джошуа, цитиран от "Метро".

"Треньорът ми изобщо не харесва това, което правя, казва ми, че трябва понякога да отменям и аз мачовете си, когато съм контузен. Но на ринга е съвсем различно, там адреналинът те поглъща. Така че не мисля, че някога бих се отказал от мач заради контузия, освен ако не е нещо смъртоносно.

Не разбирам как може да се готвиш толкова много за един мач, за този момент, и да се откажеш от него заради една дреболия", категоричен беше Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички