Тайсън: Срещнах Джошуа на улицата, исках да се бием веднага, а той се на*ра


Тайсън: Срещнах Джошуа на улицата, исках да се бием веднага, а той се на*ра
Снимка: Guliver/GettyImages

7036 0

Правещият опит да се завърне в световния бокс на най-високо равнище - Тайсън Фюри, продължава да изумява с действията и думите си, въпреки че вече е в далеч по-добро ментално състояние, след като се излекува от тежката депресия, в която беше изпаднал през последните години.

Само месец остава до двубоя му за световната титла на WBC срещу Дионтей Уайлдър, но в предаването "Below the Belt" той отново се нахвърли срещу носителя на шампионските пояси на WBO, WBA и IBF в тежка категория Антъни Джошуа. И този път не беше изобщо обран в думите си към шампиона, разкривайки че го е срещнал из улиците на Лондон и му е предложил да се бият на секундата.

"Изправих се пред него, лице в лице и му казах: "Искаш ли да излезем още сега отвън и да те смачкам"? Той направо се на*ра и отказа. Щях да го изкарам от вън и да смачкам тази oтрепка. Казах му точно това и той не посмя да обели и дума", каза Фюри в интервю за предаването.

Междувременно той коментира и случилото се в мача на неговия братовчед Хюи в зала "Арена Армеец". Какво каза Тайсън след победата на Кубрат Пулев четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички