Джошуа и Кубрат имат принципна договорка, две са възможните дати


Джошуа и Кубрат имат принципна договорка, две са възможните дати

2774 0

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев са постигнали принципна договорка за двубой помежду си, информира известният журналист Майк Копингер. Има две възможни дати за провеждането му - 30 май ил 6 юни.

Според boxingnews24.com двамата ще се бият в главното събитие на боксова гала, правата за която е взел стрийминг гигантът DAZN. Все още обаче не е ясно мястото, на което ще се проведе. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, има 4 набелязани локации, където да се проведе боят. Това са стадионите - "Емирейтс", „Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, „Туикенхам” и „Принсипалити Стейдиъм”.

До 14 февруари от щаба на двамата боксьори ще трябва да обявят официално какво са се договорили. Датата бе променена, след като бе поискано ново отлагане за финализаране на преговорите. Ако случайно двете страни не се споразумеят, тогава ще се проведе търг на сляпо за определяне на най-добрата оферта. В такъв случай Джошуа ще вземе 65% от приходите, а Пулев като претендент 35%.

Междувременно вече се заговори и кои ще са следващите съперници на Кубрат след Джошуа (ето повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички