Решението е взето: Ще има втори епизод на Антъни Джошуа - Анди Руис, ето кога


Решението е взето: Ще има втори епизод на Антъни Джошуа - Анди Руис, ето кога
Снимка: Guliver/GettyImages

23873 0

Спекулациите относно бъдещето на Антъни Джошуа поне засега ще затихнат, след като от щаба му бързо взеха решение за следващия му двубой. Британецът ще се завърне на професионалния ринг, за да си върне поясите, които загуби от Анди Руис след технически нокаут. Във вторник вечер Еди Хърн обяви официално, че клаузата за реванш между двамата е била активирана по-рано през деня. 

До решението се е стигнало след продължителна среща между промоутъра, британския боксьор и треньорския щаб, който се грижи за подготовката на вече бившия шампион. Консенсусът е бил, че Джошуа скоро ще може да се завръне към тренировъчен режим и реванш е възможен още до края на годината.

Очаква се епизод №2 на оказалия се прелюбопитен сблъсък да се проведе през ноември или най-късно в началото на декември. Засега не се знаят повече детайли, като не е избрано и място за провеждането на реванша.

"След срещи с Ей Джей, Роб МакКракън и мениджърското звено в Ню Йорк, днес активирахме клаузата за реванш с Анди Руис. Мачът ще е през ноември или декември на съоръжение, което ще обявим в най-скоро време", лаконичен беше коментарът на Еди Хърн.

От лагера на Джошуа след загубата бяха категорични, че той ще е във Великобритания, но не се знае какви са подробностите около клаузата за реванш.

Както е известно, Руис хвърли в шок световния бокс, след като прати в нокдаун 4 пъти Антъни Джошуа и му отне четирите колона. Междувременно обаче Еди Хърн разкри истинската причина за неадекватните действия на Джошуа в битката (подробности вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички