Кубрат е готов за мач с Руис, ето кога може да е той


Кубрат е готов за мач с Руис, ето кога може да е той
Снимка: БГНЕС

10900 0

Най-добрият роден професионален боксьор Кубрат Пулев все още е в САЩ и коментира какви са опциите пред него за следващ двубой, като сложи и сред възможните варианти такъв с Анди Руис.

"В близките дни ще се уточни точно какво ще се случи. Защото и IBF трябва да си кажат своята дума. Те може да си имат реванш, но това си е между тях сделка. Федерацията е с много сериозни правила, които спазва. Ще се реши какво ще е бъдещето и как точно ще се процедира", заяви той пред Нова телевизия.

За евентуален свой мач с Анди Руис, Кобрата сподели: "Октомври, ноември мисля, че е напълно реално. Най-вероятно тук в Щатите. Нищо чудно и тук във Вегас", заяви той и сподели впечатленията си от мача на Руис с Джошуа.

"Сериозен мач, който естествено, когато човек подцени проивника, става точно така. Никой не може да повярва какво се случва. Антъни Джошуа беше фаворит в мача. Абсолютно навсякъде. Но виждате, че боксът не зачита фаворитите, особено в тежка категория”, каза още Кобрата.

А за вероятен двубой с Тайсън Фюри, Пулев отговори: „Не, няма нищо вярно за мач с Фюри. Той не е толкова напред в ранглистата. Друг е човекът, който евентуално може да се изправя срещу него. Ще видим как ще се наредят нещата. Определено един такъв двубой дава много размисли за хората. Подобен развой на нещата, неочакван от никой, кара всеки човек да си извади изводите, че трябва да вярва в себе си.”

Според промоутъра на Джошуа - Еди Хърн, реванш срещу Руис  обаче ще има. Вижте кога ще бъде мачът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички