Джошуа да внимава: Бруталното кроше, с което Нгану преби Фюри и го остави на земята (ВИДЕО)


Джошуа да внимава: Бруталното кроше, с което Нгану преби Фюри и го остави на земята (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1901 0

Антъни Джошуа и Франсис Нгану ще премерят сили един срещу друг в петък (8 март) насред Саудитска Арабия. Двубоят се очаква с нетърпение от феновете на бокса, тъй като е първият голям за 2024 година. За мнозина фаворит е AJ, но британското страшилище при най-тежките не трябва да забравя какво стори камерунският му колега срещу световния шампион в дивизията - Тайсън Фюри.

Нгану разби Фюри в Саудитска Арабия

Ударът, който остави Фюри на земята

Датата е 28 октомври, 2023 година. Франсис Нгану се изправи срещу Тайсън Фюри в Саудитска Арабия, където заложени бяха не световните титли, а честта на двама опитни бойци. Двубоят започна много равностойно и двамата бойци внимаваха в първите два рунда, но в третия камерунското страшилище "отприщи" своя гняв.

Нгану успя да стигне до брутален нокдаун в 3-ия рунд, той бе по-активният боксьор и разби тотално защитата на Циганския крал. От своя страна, Тайсън беше неузнаваем - бавна игра в дефанзивен план, липса на чести серии с прави удари, слаба атака и почти никакви ъперкъти. Той дори смени стратегията си по време на мача, след като именно в близък бой Нгану го прати в нокдаун.

Въпреки по-активния си и отворен бокс, Франсис Нгану обаче не успя да стигне до победата след 10 рунда. Мнозина нарекоха битката "обир в Саудитска Арабия", тъй като съдиите отсъдиха в полза на Циганския крал. 

Впечатление направи една от съдийските карти, която беше 96:93 в полза на Фюри, при условие че той беше пратен в нокдаун, а в още два рунда едва удържа атаките на своя опонент. Другите съдийски карти гласяха - 95:94 за Нгану и 95:94 за Фюри.

Къде да гледаме битката Джошуа - Нгану?

Битката между AJ и Нгану се очаква с огромен интерес, а зарядът е още по-голям заради факта, че това е и първата голяма боксова битка за годината. Роденият в Уотфорд боец, вече завърнал се към зрелищния бокс, който проповядваше в началото на кариерата си, среща камерунското страшилище, което изненада всички с показаното срещу Тайсън Фюри.

Мачът, а и цялата галавечер, ще могат да бъдат гледани у нас само по един начин. След като нито една българска телевизия не държи правата, шоуто ще бъде налично пряко единствено по стрийминг платформата DAZN (линк към платформата).

За да можем да наблюдаваме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. Той е на стойност 34.99 лева, като към него получавате и един месец безплатен абонамент. Ще можете да следите галавечерта и Джошуа срещу Нгану и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички