Джейк Пол най-накрая привлече вниманието на Конър Макгрегър, ще ги видим ли на боксовия ринг?


Джейк Пол най-накрая привлече вниманието на Конър Макгрегър, ще ги видим ли на боксовия ринг?
Снимка: Getty Images/Guliver

2328 0

Интернет сензацията Джейк Пол, който има сериозни амбиции в световния бокс, за пореден път спомена името на Конър Макгрегър в итервю. Този път обаче ирландецът му отговори в социалната мрежа "Туитър".

Младият американец заяви пред "The MMA Hour", че заедно с Макгрегър са две от най-големите имена в бойните спортове и че ирландецът трябва да влезе във форма, за да могат зрителите да станат свидетели на една от най-големите битки някога.

Макгрегър не бе на същото мнение обаче, заявявайки следното в своя профил в "Туитър": "Кой си ти? Направи два мача, които се продадоха за по 70 хиляди... Ти си никой, ти си провал, дете такова".

Вече близо 2 години се спекулриа за двубой между Джейк Пол и Конър Макгрегър. На Детето проблем му предстои сблъсък този август в "Медисън Скуер Гардън", Ню Йорк. Звездата на UFC пък запоследно се би през юли 2021, когато бе победен от Дъстин Порие.

Със сигурност, ако двамата излязат един срещу друг, шоуто ще бъде гарантирано, а мнозина смятат, че приходите от двубой с подобен магнитут ще бъдат рекордни. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кого ще се бие Пол това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички