Звучен шамар за Тайсън Фюри: Мачът с Антъни Джошуа под въпрос заради Дионтей Уайлдър


Звучен шамар за Тайсън Фюри: Мачът с Антъни Джошуа под въпрос заради Дионтей Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

2469 0

Само ден след като Тайсън Фюри обяви, че ще се бие с Антъни Джошуа на 14 август в Саудитска Арабия, мачът между двамата отново срещна проблем. Този път причината е последният съперник на Фюри - Дионтей Уайлдър, който продължава да настоява за трети мач помежду им.

Сега американски съд се е произнесъл, че Тайсън Фюри трябва отново да се бие с Уайлдър, като това трябва да се случи най-късно до 15 септември тази година. Крайният срок е точно месец след датата, на която Фюри трябва да се боксира с Джошуа за определяне на абсолютния шампион в тежка категория.

Както е известно, водещите боксьори в тежка категория провеждат максимум 2-3 мача на година, като гледат те да са разпределени през достатъчно дълъг период, за да имат време за възстановяване и подготовка между мачовете. В този ред на мисли е изключено да видим Фюри в два последователни двубоя в рамките на месец.

Вариантите пред Фюри са или да отложи мача с Джошуа, или да не се боксира с Уайлдър, но тогава рискува да понесе тежки санкции. Междувременно стана ясно и какви ще са хонорарите на Фюри и Джошуа за предстоящия им мегасблъсък (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички