Дионтей Уайлдър: Мачът с Антъни Джошуа е неизбежен, но...


Дионтей Уайлдър: Мачът с Антъни Джошуа е неизбежен, но...
Снимка: Guliver/GettyImages

8346 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър заяви, че сблъсък срещу Антъни Джошуа е "неизбежен", но подчерта, че британецът няма да бъде неговият следващ опонент на ринга. Изявлението на Уайлдър идва на фона на големия скандал със съперника на Антъни - Джарел Милър, който бе хванат с допинг.

Така на практика Джошуа трябва да намери нов съперник за следващия си мач на професионалния ринг, а Дионтей Уайлдър безспорно попада сред топ имената, които могат да се изправят срещу британеца. Двамата от дълго време се канят да се изправят един срещу друг, но така и не се стигна до сблъсък помежду им.

"Повярвайте ми, този мач ще се случи", заяви Уайлдър часове след допинг скандала с Джарел Милър. "Много скоро ще дойде ден, когато ще може да има само един номер едно. Тежката категория принадлежи на мен и аз знам това от много дълго време, но въпреки това не съм удовлетворен от това, което съм постигнал."

"Искам всеки един пояс, искам да бъда безспорния шампион и чакам деня, в който ще има само един крал и той ще се казва Дионтей Уайлдър", добави още американският боксьор.

Междувременно се появи още една сериозна причина, поради която Кубрат Пулев няма как да се боксира срещу Антъни Джошуа (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички