Дилиън Уайт предизвика Усик: Готов съм да се бия с теб, ще те мъча цяла вечер


Дилиън Уайт предизвика Усик: Готов съм да се бия с теб, ще те мъча цяла вечер
Снимка: Getty Images/Guliver

1746 0

Британският боксьор Дилиън Уайт предупреди Олександър Усик, че мачовете в полутежка категория нямат нищо общо с тези в тежка и ще му бъде изключително трудно срещу опоненти в по-горното ниво на бокса. Британецът дори предизвика Усик, като му заяви, че е готов за бой с него по всяко време.

През уикенда Олександър Усик нокаутира британеца Тони Белю в мач в Манчестър и защити званието си абсолютен световен шампион в полутежка категория във версиите на IBF, WBA Super, WBC и WBO. Впечатляващият нокаут предизвика широк отзвук в бокса, като редица звезди в тежка категория пожелаха да се изправят срещу украинеца.

Ето какъв бе и коментарът на Дилиън Уайт по отношение на мача на Усик: "Усик няма да се представи успешно в тежка категория. Там са много по-големи и силни бойци, които ще се разправят с него. Ако аз изляза срещу Усик, няма да правя нещата, които стори Белю. Щях непрекъснато да бъда близо до него. Щях да го мъча цяла вечер. Щях да го принудя да се бие в неудобни условия. Готов съм да се бия с Усик."

Дилиън Уайт е сред боксьорите, които чакат на опашката и за световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа. С предимство за мач с Джошуа обаче по всяка вероятност ще бъде победителят от мача Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри, който ще се изиграе на 1 декември в Лос Анджелис.

Броени дни преди големия сблъсък Тайсън Фюри изуми всички с впечатляващата си физическа трансформация и коремните мускули, които е оформил. Снимки и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички