Петима от тежка категория са на опашката за бой с Усик, Поветкин е сред тях


Петима от тежка категория са на опашката за бой с Усик, Поветкин е сред тях
Снимка: Getty Images/Guliver

3106 0

Известният британски промоутър Еди Хърн обяви имената на петимата боксьори, които претендират за двубой срещу шампиона в полутежка категория Александър Усик, който снощи нокаутира Тони Белю и сложи край на кариерата му в този спорт.

"Сега за Усик се откриват много възможности. След тази победа той ще стане много популярен във Великобритания. Дилиън Уайт и Дерек Чисора ще проведат реванш през декември и аз искам Усик да бъде в ъгъла. След това са Александър Поветкин, Джоузеф Паркър, Джарел Милър - всякакви варианти", коментира Хърн, цитиран от "Boxing News".

"Ще седнем и ще обсъдим всичко с отбора. Моето мнение е, че Усик сега ще премине в тежка категория. Сега ще бъде трудно да го надвият, макар че на Тони това му се удаде в първите четири рунда. Един ден Усик ще се срещне на ринга с Джошуа и това ще бъде страховита битка", заяви още промоутърът.

В Украйна пък цитират друг промоутър - Александър Красюк, който е заявил, че Усик е планувал две битки през 2019 година и те няма да се проведат в Украйна. Мачът с Белю беше в Манчестър, Великобритания.

По-рано Хърн говори по-конкретно за сблъсъка Усик - Джошуа. Вижте какво каза той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички