ЖАЛКО! Мач за титлата между Кубрат Пулев и Махмуд Чар няма да се състои сега


ЖАЛКО! Мач за титлата между Кубрат Пулев и Махмуд Чар няма да се състои сега
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3903 0

Лоши новини за Кубрат Пулев! Срещата на най-добрия български боксьор при най-тежките пропадна засега. Кобрата трябваше да се изправи срещу Махмуд Чар в опит да стане регулярен шампион на WBA.

Мачът Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар пропадна

Мачът на Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар няма да се състои

Още: Кубрат Пулев си спомни за кошмарен момент: Предстои голяма цел, за която съм се борил цял живот

Галавечерта трябваше да се състои на 30 март, но такъв мач няма да има, защото Чар се е контузил, съобщиха колегите от bTV. Все пак галавечер в София ще има на същата дата, но все още не е ясен новият съперник за българския боксьор.

Оказа се, че Махмуд Чар е получил разкъсване на бицепса по време на спаринг. Все пак Кубрат Пулев ще се бие на 30 март в двубой от 12 рунда за интерконтиненталната титла на WBA. Към момента текат преговори с няколко силни противници, съобщи промоутърът му Ивайло Гоцев. А мач срещу Чар ще има евентуално през есента.

"След дългоочаквано завръщане у дома, научихме ужасната новина. Чар е претърпял операция днес. Пожелаваме му успешно възстановяване. Чар срещу Пулев ще да бъде отложен за тази есен.

Кубрат още планира ще се бие на 30 март в двубой от 12 рунда за интерконтиненталната титла на WBA в родния си град София. Сега сме в преговори с някои силни противника" - заяви Гоцев.

Още: Промоутърът на Чар: Избрахме Пулев за съперник, защото е преодолим

"Скъсах сухожилие на бицепса си по време на тренировка. Не мога да се бия на 30 март" - пък съобщи самият Махмуд Чар, цитиран от bTV. Галавечерта няма да пропада, като на нея в действие ще видим и Тервел Пулев, който ще се изправи срещу Роли Ламбърт.

В България, за да помогне на Кобрата, дори пристигна Ули Вегнер. Бившият треньор на Махмуд Чар заля със суперлативи Кубрат Пулев и похвали интелекта му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички