Чисора: Ще му е най-трудната битка в кариерата, но Джошуа ще нокаутира Нгану


Чисора: Ще му е най-трудната битка в кариерата, но Джошуа ще нокаутира Нгану
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

8187 0

Бившият съперник на Кубрат Пулев - Дерек Чисора, направи прогноза за предстоящата битка между Антъни Джошуа и Франсис Нгану. Той предвижда трудна за сънародника му битка, която обаче ще завърши с нокаут за камерунеца.

Прекалено голям натиск върху Джошуа

"Има твърде голям натиск върху Джошуа. Сега той представлява бокса в битката с Франсис Нгану, представлява всички нас. Бие се за себе си, за името си, за своето достойнство.

https://www.dazn.com/en-BG/welcome?utm_source=affiliate&utm_medium=webgroundltd&utm_campaign=campaign&utm_term=term&utm_content=1011l195096%7C1100ly5yYHJj%7Cwebgroundltd&dclid=CPK73f-SpYMDFcIK4AodMkMEbgwe%27re%20ready%20and%20I%20can%27t%20wait

Когато излизаш с такъв голям натиск, когато се биеш с някого, когото не познаваш, и който е страхотен боец. В крайна сметка, не забравяйте, че Франсис имаше само 10 рунда с Тайсън Фюри и в един от рундовете той изпусна Тайсън. Така че това е неизвестност и ще бъде най-тежката битка в кариерата му", коментира Чисора, цитиран от talksport.com.

Защо е опасен Нгану?

"Франсис няма лоши навици. Занимава се с бокс едва от година и половина. Когато си професионалист, развиваш лоши навици. Когато си аматьор, когато тепърва започваш да измисляш как да удариш, да върнеш ръкавицата обратно пред бузата си, ти се придържаш към това.

Когато обаче научиш повече, забравяш това и развиваш много лоши навици. Сега Ви казвам, че ще бъде трудна битка за Джошуа, но мога да Ви гарантирам, че той ще го нокаутира", завърши Дел Бой.

Къде да гледаме битката Джошуа - Нгану?

Сблъсъкът между Джошуа и Нгану се очаква с огромен интерес, а зарядът е още по-голям заради факта, че това е и първата голяма боксова битка за годината. Ей Джей, вече завърнал се към зрелищния бокс, който проповядваше в началото на кариерата си, среща ММА страшилището, което изненада всички с показаното срещу Тайсън Фюри.

Мачът, а и цялата галавечер, ще могат да бъдат гледани у нас само по един начин. След като нито една българска телевизия не държи правата, шоуто ще бъде налично пряко единствено по стрийминг платформата DAZN.

За да можем да наблюдаваме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. Той е на стойност 34.99 лева, като към него получавате и един месец безплатен абонамент. Ще можете да следите галавечерта и Джошуа срещу Нгану и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички