Боят на Кобрата с Джошуа не е отложен, но Фюри може да се превърне в приоритет за Антъни


Боят на Кобрата с Джошуа не е отложен, но Фюри може да се превърне в приоритет за Антъни
Снимка: Guliver/GettyImages

11233 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, опроверга, че срещата с Кубрат Пулев, насрочена за 20 юни в Лондон е отложена. Точно това заяви Кобрата, като дори прогнозира, че боят няма да се състои и през юли, и през август. Освен това Хърн вметна, че евентуално отлагане може да отвори вратата за сблъсък с Тайсън Фюри.

"За момента, следващият ни съперник е Кубрат Пулев на 20 юни, възможно е да двубоят да бъде на 25 юли, но всичко е неясно на този етап заради борбата с разпространението на COVID-19“, започна шефът на Matchroom Boxing за Sky Sports.

Но Хърн предположи, че отлаганията, причинени от коронавируса, могат да доведат до повторно обмисляне на ситуацията. „Мисля си, дали двубоят между Джошуа – Фюри не трябва да бъде приоритетен сега, ако двубоят с Пулев се отложи за по-късен етап през годината. Могат да се случат толкова много неща. Всичко е възможно, но по договор Дионтей Уайлдър ще иска своя реванш, независимо дали става въпрос за юли, или при форсмажорни обстоятелства през октомври, ноември“, завърши Хърн.

Припомняме, че 30-годишният Джошуа си върна поясите на WBA, WBO и IBF с победа по точки след единодушно съдийско решение над Анди Руис-младши през декември. Фюри завоюва колана на WBC с брилянтен успех след технически нокаут в седмия рунд над американеца Дионтей Уайлдър на 22 февруари в Лас Вегас, като „Бронзовият бомбардировач“ вече упражни клаузата си за реванш. А каква прогноза даде бивш световен шампион относно срещата между Кубрат и Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички