Без приоритет в билетите за семействата и приятелите на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев


Без приоритет в билетите за семействата и приятелите на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

1559 0

Семействата и приятелите на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, няма да имат предимство относно закупуването на билети за събитието. Това заяви промоутърът на британеца Еди Хърн.

Шоуто, на 12 декември в SSE Arena на "Уембли", ще бъде първото във Великобритания, което ще има зрители от март, след като бяха премахнати ограниченията за спорт. Общо 1000 билета ще бъдат пуснати в продажба в петък, на цена между £100 и £1000.

Ето кой ще излъчва зрелището Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

"Трудно е. Имаше хора, които ми пращаха съобщения през целия ден:"Просто ми запази 4". Клиенти и приятели, които купуват билети от години и години. Не можем да го направим. AXS ще продава билетите и трябва да въведете данните си и да ги предоставите през нощта. Това е извън нашите ръце.

Не можем да си позволим да грешим. Всичко това трябва да се направи с наистина солидна процедура и за съжаление семействата на тези хора ще трябва да преминат през нормалната процедура.

Тези, които се сдобият с билет за Джошуа - Пулев, ще могат да си купят бира по време на галата, въпреки че ще трябва да я изпият на местата си. Ще има еднопосочна система в залата за влизане. Няма да можете да изпиете бирата си и да се размотавате наоколо".

Междувременно, Джошуа обяви, че се е съгласил да се бие с Кобрата за доста по-малък хонорар - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички