Хърн: Джошуа не трябва да показва прекалено уважение, а да опустоши Кубрат Пулев


Хърн: Джошуа не трябва да показва прекалено уважение, а да опустоши Кубрат Пулев
Снимка: Guliver/GettyImages

1667 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отново заяви, че мач срещу Тайсън Фюри ще има, но не трябва да се избързва с изказвания. Първо Ей Джей трябва да победи Кубрат Пулев следващата събота (12.12)

"Ние просто искаме да направим тази битка (б.р с Тайсън Фюри). Първо, вече сме виждали сме го и преди в Медисън Скуеър Гардън с Анди Руис, когато говорихме за битката на Уайлдър. И видяхме какво се случи. Това е последното препятствие - Кубрат Пулев, 12 декември", заяви Хърн пред

Пулев победи Дерек Чисора и Хюи Фюри, след като претърпя ededna загуба от Владимир Кличко преди шест години, а Хърн призова Джошуа да преоткрие безмилостната си най-добра форма. "Всички сме изнервени, всички сме загрижени, защото AJ също е", каза шефът на Matchbox Boxing.

"Той знае, че натискът е голям. Той знае, че всичко, което трябва да направи, е да победи Кубрат Пулев на 12 декември и битката с Фюри ще дойде.  Но това ще бъде трудна битка. Пулев е топ претендент, тренирал е много усилено".

"Едно поражение от Кличко, преди години. Той е непобеден от много години. Технически е много добър и има страхотен удар. Мисля, че Ей Джей не трябва да му показва много голямо уважение. Разбива го, бие го и го нокаутира. Мисля, че ще видите опустошително представяне от най-добрия тежка категория на планетата в Антъни Джошуа".  Самият Тайсън Фюри се очаква да наблюдава мача Джошуа - Пулев от първия ред (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички