Боб Аръм: Кубрат не можа да направи нищо в мача срещу Джошуа


Боб Аръм: Кубрат не можа да направи нищо в мача срещу Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

21041 0

Промоутърът на Кубрат Пулев и Тайсън Фюри - Боб Аръм, коментира мача между българския боксьор и Антъни Джошуа в събота вечер. Както е известно, британецът нокаутира Кобрата в 9-ия рунд и отговори красноречиво на заканите на Аръм и съперника си, че той самият ще бъде нокаутиран в битката.

 

"Да, Джошуа показа отлично представяне. Кубрат не можа да направи нищо с него. Само няколко добри попадения, но това е всичко. Той направи всичко възможно, но не бе достатъчно добър. Все пак не мисля, че това бе най-доброто представяне на Джошуа. Но такъв бокс се оказа достатъчен, за да спечели предсрочно", коментира шефът на "Топ Ранк", цитиран от BoxingNews24.

"Никой в отбора ни не се притеснява от Джошуа. В тази битка той беше внимателен и не показа способност да избягва ударите. Да, Антъни имаше добър мач, но той не е опасен за Фюри. Ако трябва да съм честен, Джошуа изобщо не впечатли срещу Пулев и не би било много умно да мислим, че е така.

Джошуа изглеждаше така, сякаш е отстъпил като боец. Поправям се. изглеждаше така, сякаш се е влошил и не е ясно дали това е свързано с възрастта, или с износването му покрай двете битки срещу Анди Руис", категоричен бе Аръм. А коя, според Пулев, е голямата му грешка срещу Джошуа вижте тук. 

Ако трябва да съм честен, Джошуа изобщо не впечатли срещу Пулев и не би било много умно да мислим, че е така. Джошуа изглеждаше така, сякаш е отстъпил като боец. Поправям се. изглеждаше така, сякаш се е влошил и не е ясно дали това е свързано с възрастта, или с износването му покрай двете битки срещу Анди Руи", категоричен бе Аръм.А коя, според Кубрат, е голямата му грешка в мача с Джошуа вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички