Бивш световен шампион: Искам Пулев за следващ противник на Джошуа!


Бивш световен шампион: Искам Пулев за следващ противник на Джошуа!
Снимка: Getty Images/Guliver

4694 0

След като Антъни Джошуа защити титлите си срещу Карлос Такам, най-интересният въпрос около него (освен кога ще му зарасне носът) е кой ще бъде следващият му съперник. По този повод от Sky Sports отправиха запитване към своите експерти в бокса кой искат да видят да застане на ринга срещу Джошуа първи.

Интересен беше отговорът на бившият световен шампион в 2 категории Поли Малиняджи, който без да се замисли посочи българина Кубрат Пулев.

"Ако изглежда добре срещу Бърмейн Стивърн, Уайлдър срещу Джошуа ще бъде вълнуващ мач наистина, който бих искал да видя. Но ако Кубрат Пулев действително може да направи още един изстрел, това е следващият му противник, който искам да видя. Бях много любопитен как ще се развият нещата, защото Пулев е много труден съперник и много добър боксьор. Това беше битката, на която се надявах, защото той е по-добър, отколкото хората казват. Знаем, че времето не чака контузените бойци, но той е добър за гледане и ще бъде много добър тест за Джошуа", категоричен бе Малиняджи.

Другият експерт, който споменава българина в отговора си, е Тони Белю. Пулев обаче не е първият му избор.

"Оценявам Пулев, наистина е така и очаквах с нетърпение битката между тях, но това няма да се случи отново", смята той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички