Битката на Кубрат Пулев наближава и повече от половината билети са продадени


Битката на Кубрат Пулев наближава и повече от половината билети са продадени
Снимка: GettyImages

5267 0

След по-малко от месец Кубрат Пулев се завръща отново на ринга. Българската звезда в бокса се завръща отново, след като не е излизал на ринга в официален мач от лятото на 2022 година, когато загуби от Дерек Чисора в Лондон.

Солиден интерес към битката

Предстоящата боксова галавечер с участието на него и брат му Тервел се радва на голям интерес. Двамата ще се боксират на 14-ти декември в Коста Меса, Калифорния. Събитието с тяхно участие ще се проведе в многофункционалната зала "Хангар".

Повече от половината наличните 1500 места в залата са разпродадени. В новината се добавя, че цените на билетите са по 55 и 65 щатски долара., информира "Тема спорт".

Кубрат ще се изправи срещи поляка Анджей Вавжик в битка, която е насрочена за десет рунда. Съперникът на по-малкия от братята Пулеви, Тервел, все още не е ясен. И двамата са се качвали на ринга в "Хангар" и преди. Именно там бе и най-големият скандал в кариерата на Кобрата, свързан с Джени Суши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички